Fotografie is altijd al mijn passie geweest. Ik geniet ervan om de unieke band tussen gezinsleden vast te leggen en hun liefde en geluk in beelden weer te geven. Of het nu gaat om een ontspannen fotoshoot in de natuur of een intieme sessie bij jullie thuis, ik zorg ervoor dat jullie je op je gemak voelen en dat de foto's natuurlijk en authentiek zijn.

Mijn focus ligt op het creëren van waardevolle herinneringen die generaties lang meegaan. Ik geloof dat foto's niet alleen mooi moeten zijn, maar ook emoties moeten oproepen wanneer je ze terugkijkt. Daarom werk ik met veel aandacht voor detail en probeer ik de ware essentie van jullie gezin vast te leggen.

Mijn focus ligt op het creëren van 

waardevolle herinneringen.

Als familiefotograaf bied ik een breed scala aan diensten om aan jullie behoeften en voorkeuren te voldoen. Of het nu gaat om een zwangerschapsshoot, newbornfotografie, gezinsportretten of een speciale gelegenheid, ik sta klaar om jullie bijzondere momenten vast te leggen.

Tijdens onze fotosessie neem ik de tijd om jullie beter te leren kennen, zodat ik de sfeer en dynamiek van jullie gezin kan begrijpen. Ik moedig spontaniteit en interactie aan, zodat we echte emoties kunnen vastleggen. Ik werk met natuurlijk licht en kies locaties die passen bij jullie persoonlijkheid en stijl.

Na de fotoshoot ontvangen jullie een zorgvuldig samengestelde selectie foto's die professioneel zijn bewerkt. Ik help jullie graag bij het kiezen van de beste afdrukken of het maken van een prachtig album dat perfect past bij deze bijzondere momenten in jullie leven.

Tijdens onze fotosessies neem ik de tijd om jullie 

beter te leren kennen.

Verbonden in beelden:
de betoverende kracht van 

warme en liefdevolle fotografie.

Mijn tips voor een 

  • Bereid je goed voor: Denk na over wat je wilt brengen met de foto's. Welke boodschap wil je overbrengen? Welke sfeer wil je creëren, enzovoort...
  • Kies de juiste locatie: Laat mij de juiste locatie voorstellen die passen bij al je wensen.
  • Zorg voor een goede styling: Besteed aandacht aan je kleding (draag geen donkere kledij zoals blauw of zwart, maar lichte aardetinten: wit, ecru, beige,...)
  • Werk samen met een een fotograaf die ervaring heeft in het vastleggen van de gewenste stijl en uitstraling.
  • Wees authentiek: Laat je persoonlijkheid stralen op de foto's. Wees natuurlijk en wees jezelf.
succesvolle fotoshoot:

Ik kijk ernaar uit om jullie te leren kennen.

Volg me op Instagram

Menu